x 

Празна кошничка


 

Fitness oprema

Фитнес опрема

Најнови производи

Цена со ДДВ: 36590,00 den
Цена: 29272,00 den
Попуст: -7318,00 den
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 6190,00 den
Цена: 5880,50 den
Попуст: -309,50 den
Цена / kg:

FITNES VELOSIPED TOORX BRX OFFICE COMPACT

Фитнес статичен велосипед склоплив TOORX BRX 9743

Цена со ДДВ: 15990,00 den
Цена: 15190,50 den
Попуст: -799,50 den
Цена / kg:

MultiGym 3573 CAPRIOLO

Фитнес справа MultiGym Capriolo 3573 *** РАСПРОДАДЕНО ***

Цена со ДДВ: 43450,00 den
Цена: 39105,00 den
Попуст: -4345,00 den
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 5200,00 den
Цена: 4160,00 den
Попуст: -1040,00 den
Цена / kg:
not_available.gif

kosa kliupa SUB-1160 CAPRIOLO

*** РАСПРОДАДЕНО ***

Цена: 5500,00 den
Попуст:
Цена / kg:

SIPKA ZA TEGOVE 38cm/fi30mm MALA

,, РАСПРОДАДЕНО “

Цена: 1190,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 4900,00 den
Попуст:
Цена / kg:
48h.gif

FITNES TRAKA CTD451AMK

Фитнес трака Capriolo CTD451AMK 4692

Цена со ДДВ: 97900,00 den
Цена: 88110,00 den
Попуст: -9790,00 den
Цена / kg:
1-4w.gif

FITNES VELOSIPED TOORX BRX-95

Фитнес статичен велосипед TOORX BRX-95 9719 ,, ...

Цена со ДДВ: 34900,00 den
Цена: 33155,00 den
Попуст: -1745,00 den
Цена / kg:
1-4w.gif

FITNES VELOSIPED TOORX BRX-55

Фитнес статичен велосипед TOORX BRX-55 ,, РАСПРОДАДЕНО “

Цена со ДДВ: 15990,00 den
Цена: 15190,50 den
Попуст: -799,50 den
Цена / kg:

FITNES TOORX PRO STALAK 9728

ФИТНЕС ПРО 9728

Цена со ДДВ: 17900,00 den
Цена: 17005,00 den
Попуст: -895,00 den
Цена / kg:

HOME GYM+BENCH kliupa 3574 CAPRIOL

Мулти фитнес справа за цела група на мускули HG-2054

Цена со ДДВ: 35500,00 den
Цена: 31950,00 den
Попуст: -3550,00 den
Цена / kg:
soon.gif

FITNES KLUPA

Фитнес клупа Toorx WBX-30

Цена со ДДВ: 9900,00 den
Цена: 8910,00 den
Попуст: -990,00 den
Цена / kg:
on-order.gif

Spining velosiped KEISER M3 I

Спининг статичен велосипед М3 i

Цена со ДДВ: 113990,00 den
Цена: 102591,00 den
Попуст: -11399,00 den
Цена / kg:

Spining velosiped KEISER M3

Спининг статичен велосипед М3

Цена со ДДВ: 108900,00 den
Цена: 98010,00 den
Попуст: -10890,00 den
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 3600,00 den
Цена: 2880,00 den
Попуст: -720,00 den
Цена / kg:
Цена: 1390,00 den
Попуст:
Цена / kg:
not_available.gif

Fiteness Lastik zelen

, РАСПРОДАДЕНО “

Цена: 280,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 19990,00 den
Попуст:
Цена / kg:

Топ 10 производи

on-order.gif

Spining velosiped KEISER M3 I

Спининг статичен велосипед М3 i

Цена со ДДВ: 113990,00 den
Цена: 102591,00 den
Попуст: -11399,00 den
Цена / kg:

Spining velosiped KEISER M3

Спининг статичен велосипед М3

Цена со ДДВ: 108900,00 den
Цена: 98010,00 den
Попуст: -10890,00 den
Цена / kg:
Цена: 590,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 1690,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 2190,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 790,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 900,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 590,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 6190,00 den
Цена: 5880,50 den
Попуст: -309,50 den
Цена / kg:
Цена: 8690,00 den
Попуст:
Цена / kg:

FITNES VELOSIPED TOORX BRX OFFICE COMPACT

Фитнес статичен велосипед склоплив TOORX BRX 9743

Цена со ДДВ: 15990,00 den
Цена: 15190,50 den
Попуст: -799,50 den
Цена / kg:

MINI VELOSIPED E COMBI

Мини справа велосипед за вежбање ,погоден за физикална ...

Цена со ДДВ: 22900,00 den
Цена: 21755,00 den
Попуст: -1145,00 den
Цена / kg:

MINI VELOSIPED E PLUS

Мини велосипед за вежбање ,погоден за физикална терапија

Цена со ДДВ: 13900,00 den
Цена: 13205,00 den
Попуст: -695,00 den
Цена / kg:

FITNES TOORX PRO STALAK 9728

ФИТНЕС ПРО 9728

Цена со ДДВ: 17900,00 den
Цена: 17005,00 den
Попуст: -895,00 den
Цена / kg:
soon.gif

FITNES KLUPA

Фитнес клупа Toorx WBX-30

Цена со ДДВ: 9900,00 den
Цена: 8910,00 den
Попуст: -990,00 den
Цена / kg:
Цена: 4900,00 den
Попуст:
Цена / kg:
1-4w.gif

FITNES VELOSIPED TOORX BRX-95

Фитнес статичен велосипед TOORX BRX-95 9719 ,, ...

Цена со ДДВ: 34900,00 den
Цена: 33155,00 den
Попуст: -1745,00 den
Цена / kg:
1-4w.gif

FITNES VELOSIPED TOORX BRX-55

Фитнес статичен велосипед TOORX BRX-55 ,, РАСПРОДАДЕНО “

Цена со ДДВ: 15990,00 den
Цена: 15190,50 den
Попуст: -799,50 den
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 36590,00 den
Цена: 29272,00 den
Попуст: -7318,00 den
Цена / kg:
Цена: 2590,00 den
Попуст:
Цена / kg:

Products

FITNES VELOSIPED TOORX BRX OFFICE COMPACT

Фитнес статичен велосипед склоплив TOORX BRX 9743

Цена со ДДВ: 15990,00 den
Цена: 15190,50 den
Попуст: -799,50 den
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 6190,00 den
Цена: 5880,50 den
Попуст: -309,50 den
Цена / kg:
Цена: 900,00 den
Попуст:
Цена / kg:

MINI VELOSIPED E COMBI

Мини справа велосипед за вежбање ,погоден за физикална ...

Цена со ДДВ: 22900,00 den
Цена: 21755,00 den
Попуст: -1145,00 den
Цена / kg:

MINI VELOSIPED E PLUS

Мини велосипед за вежбање ,погоден за физикална терапија

Цена со ДДВ: 13900,00 den
Цена: 13205,00 den
Попуст: -695,00 den
Цена / kg:
Цена: 8690,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 590,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 36590,00 den
Цена: 29272,00 den
Попуст: -7318,00 den
Цена / kg:
on-order.gif

120 A1 Home ROW

, РАСПРОДАДЕНО “

Цена: 84300,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 704160,00 den
Попуст:
Цена / kg:
1-2m.gif

551 VR1 ROW

,, РАСПРОДАДЕНО “

Цена со ДДВ: 67400,00 den
Цена: 60660,00 den
Попуст: -6740,00 den
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 9900,00 den
Попуст:
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 1590,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 1490,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 6690,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Страница 1 од 10