x 

Празна кошничка


 

FITNES TRAKA K2 OMA-3220CH

ПДФПечатиEmail
Фитнес трака Capriolo K2 OMA-3220CH
No image set
Sales price 79900,00 den
Discount
Цена / kg:
Опис

Опис

 • Мотор: DC 2.5 HP
  • Електронски систем за контрола на брзината: 1-18 км / ч.
  • Напојување: 230 V / 50 Hz
  • Електронска
  заштита
  • Компјутер со7 L
  ЕD дисплеи со сино позадинско осветлување, 36 програми,
  • Индикатори: време, брзина, поминато растојание, калории, пулс,
  наклон
  • Можност за директен избор на
  8 брзини
  • Можност за директен избор на
  8 наклони
  • Автоматска промена на наклонот: 0 - 15%
  Лента површина: 140 х 48 см.
  • Максимална тежина на
  корисникот: 130 кг.
  • Големина во
  собрана положба: 101 x 80 x 167 cm.
  • Големина во спуштената положба: 190 x 80 x 130 cm.
  • Тежина на апаратот:
  97 кг. (Бруто)

Производител: Capriolo

 Početna strana

Коментари

Нема коментари за овој производ.