x 

Празна кошничка

Известување

 

Среќен празник Курбан Бајрам на сите од муслиманска вероисповед ,и Среќен празник Илинден најголемиот Македонски национален празник, па поради тоа ке празнуваме 😉.

Воедно да ве известиме дека денес работиме до 14,00 и колективно одиме на продолжен викенд до вторник .

Сабота ,Недела,Понеделник НЕ РАБОТИМЕ , 🚴‍♀️😉💪🏖🇲🇰🥤😁🛴⛱🏝🏸🏀🪂🏋️‍♂️🚌 

LOTTO FITNESS