x 

Празна кошничка

Известување


Продавницата  МАСТЕРСПОРТ 2 - во сала  А1  СЦ Борис Трајковски  ќе работи со скратено работно време од 10 -17ч и сабота од10 -14ч  тел. 02 3090115 моб . 070236817,

продавница Мастерспорт 1 -ТЦ Беверли Хилс НЕМА ДА РАБОТИ , ЈА ЗАТВАРАМЕ НА НЕОДРЕДЕНО ВРЕМЕ 

Влезот во продажното место ќе се одвива по принципот еден по еден и сите ќе бидат услужени.
Можете да ја користите и е-продавницата на нашата веб страница www.mastersport.com.mk или да не контактирате на следниве телефони 02 3130-078 и 02 3090-115 и да закажете мој термин на моб. 070236817 Марјан 

Спортски реквизити

Products

Цена со ДДВ: 48200,00 den
Цена: 38560,00 den
Попуст: -9640,00 den
Цена / kg:
Цена: 2490,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 39900,00 den
Цена: 31920,00 den
Попуст: -7980,00 den
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 1590,00 den
Цена: 1431,00 den
Попуст: -159,00 den
Цена / kg:
Цена со ДДВ: 22900,00 den
Цена: 16030,00 den
Попуст: -6870,00 den
Цена / kg:
Цена: 5590,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 1990,00 den
Попуст:
Цена / kg:
Цена: 3490,00 den
Попуст:
Цена / kg: