x 

Празна кошничка


 

Индекс на артикл

 Во сервисот можете да донесете велосипед на сервис или поправка само по претходна најава!

Велосипедот на сервис се носи чист ,доколку не е чист се наплаќа чистење 200 денари

.

 

Услуги во сервисот за велосипеди ,тротинети ,ролери ,скејт 

Во сервисот можете да донесете велосипед на сервис или поправка само со претходна најава! 
Велосипедот ќе го задржиме  еден до три дена во зависност од потребите. 
Најдобар начин за најава е со порака на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , во која ќе го наведете моделот на велосипедот и краток опис на бараната услуга или со најава на телефон во сервис 

  сервис  тел/факс : +389 2 3090 115