Услуги во сервисот за велосипеди 

Во сервисот можете да донесете велосипед на сервис или поправка само со претходна најава! 
Велосипедот ќе го задржиме  еден до два дена во зависност од потребите. 
Најдобар начин за најава е со порака на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , во која ќе го наведете моделот на велосипедот и краток опис на бараната услуга или со најава во сервис на мобилен  : +389 71 502 386 или

сервис 1 тел/факс+389 2 3130078   сервис 2 тел/факс : +389 2 3090 115

 

 

ЦЕНОВНИК за сервисирање велосипед

6618 Основен сервис 500 ден
•    Чистење на велосипед
•    Генерална прoверка
•    Проверка и штелување на сопирачки
•    Проверка и штелување на брзини
•    Проверка на гуми
•    Проверка на гарнитура од волан
•    Проверка на средна осовина
•    Подмачкување на ланец

Мастербајк го препорачува овој сервис за возачите кои возат со помал интензитет и за децата, неколку пати годишно помеѓу комплетните сервиси

6601 Комплетен сервис 1000 ден
•    Се од основен сервис плус
•    Подмачкување на гарнитура од волан
•    Подмачкување на средна осовина
•    Подмачкување на предна и задна осовина
•    Центрирање на тркала
•    Кратко пробно возење
Пожелно за сите возачи барем еднаш годишно. За маунтин бајкери и за останатите возачи кои возат по интензивно, го препорачуваме почесто, според интензитетот на возењето.

6602 Екстра сервис 1500 ден (во цената не се вклучени деловите)
Се како во комплетен сервис плус
•    Замена на пакни
•    Замена на сајли
•    Замена на божури
Мастербајк овој сервис го препорачува за сите возачи кои возат интензивно (неколку пати неделно) еднаш годишно

Цената за сервисирање на ВИЛУШКА АМОРТИЗЕР не е вклучена во цената на сервисите и изнесува:

6623 Основен сервис на амортизер 500 ден
•    Чистење
•    Проверка на прашинарки
•    Пумпање (кај воздушни)
•    Подмачкување
•    Проверка на функцијата

Коплетен сервис на амортизер 1000 - 2000 ден
•    Се како во основен плус
•    Замена масло 
•    Подмачкување на опруги
•    Проверка на функцијата


ЦЕНОВНИК НА УСЛУГИ


Услуги во сервисот за фитнес и спортска опрема

 

ЦЕНОВНИК  ЗА МОНТАЖА И ДОСТАВА НА ФИТНЕС ОПРЕМА  
           
  Велосипед и Орбитрек        
           
7770 * монтажа и достава 2380.00 денари    
7771 * само монтажа 1590.00 денари    
7772 * само достава  1 зона до     5км 790.00 денари    
7773 * само достава  2 зона до   10км 1290.00 денари    
7774 * само достава  3 зона до   20км 1590.00 денари    
7791 * теренски сервис  регионален од км 45.00 денари    
  Ленти за трчање и Масажери        
           
7775 * монтажа и достава 2790.00 денари    
7776 * само монтажа 1990.00 денари    
7777 * само достава  1 зона до     5км 890.00 денари    
7778 * само достава  2 зона до   10км 1290.00 денари    
7779 * само достава  3 зона до   20км 1590.00 денари    
7791 * теренски сервис  регионален од км 45.00 денари    
           
  Мултифункционални справи        
           
7780 * монтажа и достава 3190.00 денари    
7781 * само монтажа 1890.00 денари    
7782 * само достава  1 зона до     5км 790.00 денари    
7783 * само достава  2 зона до   10км 1290.00 денари    
7784 * само достава  3 зона до   20км 1590.00 денари    
7791 * теренски сервис  регионален од км 45.00 денари    
           
ЦЕНОВНИК  ЗА СЕРВИС НА ФИТНЕС ОПРЕМА      
  за домашна употреба        
7785 * работен час сервисирање  60 мин 1800.00 денари    
7786 * работен час сервисирање  30 мин 900.00 денари    
7787 * дијагностика на дефект   1000.00 денари    
7788 * теренски сервис  1 зона до   5км 490.00 денари    
7789 * теренски сервис  2 зона до 10км 990.00 денари    
7790 * теренски сервис  3 зона до 20км 1290.00 денари    
7791 * теренски сервис  регионален од км 45.00 денари    
7792 *  достава до сервис  1 зона до     5км 790.00 денари    
7793 *  достава до сервис  2 зона до    10км 990.00 денари    
7794 *  достава до сервис  3 зона до    20км 1390.00 денари    
6658 *  подммачкување 600.00 денари    
           
  *  Забелешка         
  *  теренски сервис се наплаќа заедно со дијагностика на дефект      
  (зона 1 и дијагностика   ; 490+1000=1490 денари )        
  *  достава до сервис се наплаќа кога опремата се превзема за сервисирање во сервис  
  *  теренски сервис се наплаќа заедно со работен час на дефект      
  (зона 1 и работен час сервисирање 30 мин   ; 490+900=1390 денари )    
  *  качување по  спратови или симнување се наплаќа по спрат за цена 490.00 денари  
  (под шифра 7788 * теренски сервис  1 зона  490.00 денари   )      
  *цените за достава значат достава до надвор од објектот со пристапен пат на патничко возило
           
ЦЕНОВНИК  ЗА МОНТАЖА И ДОСТАВА НА СПОРТСКА ОПРЕМА  
           
  Пингпонг маса         
           
7795 * монтажа и достава 2790.00 денари    
7796 * само монтажа 1990.00 денари    
7797 * само достава  1 зона до     5км 890.00 денари    
7798 * само достава  2 зона до   10км 1290.00 денари    
7799 * само достава  3 зона до   20км  1590.00 денари    
7791 * теренски сервис  регионален од км 45.00 денари    
           
  Кошаркарска табла         
           
7800 * монтажа (на постоечка конструкција) и достава 3190.00 денари    
7801 * само монтажа 1890.00 денари    
7777 * само достава  1 зона до     5км 790.00 денари    
7778 * само достава  2 зона до   10км 1290.00 денари    
7779 * само достава  3 зона до   20км 1590.00 денари    
           
           
  Одбојкарски и тениски комплет        
           
7780 * монтажа и достава 2380.00 денари    
7802 * само монтажа (на постоечки шелни) 1590.00 денари    
7782 * само достава  1 зона до     5км 790.00 денари    
7783 * само достава  2 зона до   10км 1290.00 денари    
7784 * само достава  3 зона до   20км 1590.00 денари    
           
           
ЦЕНОВНИК  ЗА СЕРВИС НА СПОРТСКА ОПРЕМА      
           
7785 * работен час сервисирање  60 мин 1800.00 денари    
7786 * работен час сервисирање  30 мин 900.00 денари    
7787 * дијагностика на дефект   1000.00 денари    
7788 * теренски сервис  1 зона до   5км 490.00 денари    
7789 * теренски сервис  2 зона до 10км 990.00 денари    
7790 * теренски сервис  3 зона до 20км 1290.00 денари    
7791 * теренски сервис  регионален од км 45.00 денари    
7792 *  достава до сервис  1 зона до     5км 790.00 денари    
7793 *  достава до сервис  2 зона до    10км 990.00 денари    
7794 *  достава до сервис  3 зона до    20км 1390.00 денари    
6658 *  подммачкување 600.00 денари    
           
  *  Забелешка         
  *  теренски сервис се наплаќа заедно со дијагностика на дефект      
  (зона 1 и дијагностика   ; 490+1000=1490 денари )        
  *  достава до сервис се наплаќа кога опремата се превзема за сервисирање во сервис  
  *  теренски сервис се наплаќа заедно со работен час на дефект      
  (зона 1 и работен час сервисирање 30 мин   ; 490+900=1390 денари )    
  *  качување по  спратови или симнување се наплаќа по спрат за цена 490.00 денари  
  (под шифра 7788 * теренски сервис  1 зона  490.00 денари   )      
  *цените за достава значат достава до надвор од објектот со пристапен пат на патничко возило
           
Одобрил         
_____________________________        

ЦЕНОВНИК  ЗА СЕРВИС НА ПРОФИ  ФИТНЕС ОПРЕМА

 
           
 

Велосипед и Орбитрек

       
           

813

* монтажа и достава

5380.00

денари

   

814

* само монтажа

3590.00

денари

   

815

* само достава  1 зона до     5км

1790.00

денари

   

816

* само достава  2 зона до   10км

2290.00

денари

   

817

* само достава  3 зона до   20км

3590.00

денари

   

818

* теренски сервис  регионален од км

75.00

денари

   
 

 

Ленти за трчање и Масажери

       
           

819

* монтажа и достава

5790.00

денари

   

820

* само монтажа

3990.00

денари

   

821

* само достава  1 зона до     5км

1990.00

денари

   

822

* само достава  2 зона до   10км

2590.00

денари

   

823

* само достава  3 зона до   20км

3990.00

денари

   

818

* теренски сервис  регионален од км

75.00

денари

   
           
 

Мултифункционални справи

       
           

824

* монтажа и достава

6190.00

денари

   

825

* само монтажа

4890.00

денари

   

826

* само достава  1 зона до     5км

1990.00

денари

   

827

* само достава  2 зона до   10км

2990.00

денари

   

828

* само достава  3 зона до   20км

3990.00

денари

   

818

* теренски сервис  регионален од км

75.00

денари

   
           

ЦЕНОВНИК  ЗА СЕРВИС НА ФИТНЕС ОПРЕМА

     
 

за комерцијална употреба

       

829

* работен час сервисирање  60 мин

2800.00

денари

   

830

* работен час сервисирање  30 мин

1400.00

денари

   

831

* дијагностика на дефект 

1900.00

денари

   

832

* теренски сервис  1 зона до   5км

690.00

денари

   

833

* теренски сервис  2 зона до 10км

1090.00

денари

   

834

* теренски сервис  3 зона до 20км

1490.00

денари

   

835

* теренски сервис  регионален од км

55.00

денари

   

836

*  достава до сервис  1 зона до     5км

1790.00

денари

   

837

*  достава до сервис  2 зона до    10км

1990.00

денари

   

838

*  достава до сервис  3 зона до    20км

3390.00

денари

   

839

*  подммачкување

900.00

денари

   
           
 

*  Забелешка

       
 

*  теренски сервис се наплаќа заедно со дијагностика на дефект

     
 

(зона 1 и дијагностика   ; 690+1900=2590 денари )

       
 

*  достава до сервис се наплаќа кога опремата се превзема за сервисирање во сервис

 
 

*  теренски сервис се наплаќа заедно со работен час на дефект

     
 

(зона 1 и работен час сервисирање 30 мин   ; 690+1400=2090 денари )

   
 

*  качување по  спратови или симнување се наплаќа по спрат за цена 1490.00 денари

 
 

(под шифра 834 * теренски сервис  3 зона  1490.00 денари   )

     
 

*цените за достава значат достава до надвор од објектот со пристапен пат на патничко возило