x 

Празна кошничка


 

Електро Велосипеди

FOCUS 29 DI BOLD2 29 LTD 10G 36V/10.5AH

Електричен велосипед со мотор Shimano Steps E8000. 70 Nm.

Цена со ДДВ: 253000,00 den
Цена: 240350,00 den
Попуст: -12650,00 den
Цена / kg:

FOCUS 27 DI JAM2 PLUS LTD 10G 36V/10.5AH

Електричен велосипед со мотор Shimano Steps E8000. 70 Nm. ...

Цена со ДДВ: 320000,00 den
Цена: 224000,00 den
Попуст: -96000,00 den
Цена / kg:

FOCUS DI RAVEN2 11G 29 E-BIKE

Електричен велосипед со 80 км опсег на движење

Цена со ДДВ: 359000,00 den
Цена: 305150,00 den
Попуст: -53850,00 den
Цена / kg:

KALKHOFF ENDEAVOR 5.I MOVE E-BIKE

Електричен велосипед со 155 км опсег на движење

Цена со ДДВ: 253900,00 den
Цена: 215815,00 den
Попуст: -38085,00 den
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 184500,00 den
Попуст:
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 166050,00 den
Попуст:
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 166050,00 den
Попуст:
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 141450,00 den
Попуст:
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 184500,00 den
Попуст:
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 135300,00 den
Попуст:
Цена / kg:
on-order.gif
Цена: 166050,00 den
Попуст:
Цена / kg: