x 

Празна кошничка

Известување


Продавницата  МАСТЕРСПОРТ 2 - во сала  А1  СЦ Борис Трајковски  ќе работи со скратено работно време од 10 -17ч и сабота од10 -14ч  тел. 02 3090115 моб . 070236817,

продавница Мастерспорт 1 -ТЦ Беверли Хилс НЕМА ДА РАБОТИ , ЈА ЗАТВАРАМЕ НА НЕОДРЕДЕНО ВРЕМЕ 

Влезот во продажното место ќе се одвива по принципот еден по еден и сите ќе бидат услужени.
Можете да ја користите и е-продавницата на нашата веб страница www.mastersport.com.mk или да не контактирате на следниве телефони 02 3130-078 и 02 3090-115 и да закажете мој термин на моб. 070236817 Марјан 

Pogonski delovi